ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: 45χρονος έκλεψε από κρεβατάκια σε παραλία - «Προδόθηκε» από τις κάμερες

ΑΓ. ΝΑΠΑ: 45χρονος έκλεψε από κρεβατάκια σε παραλία - «Προδόθηκε» από τις κάμερες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε στις 28/9 διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον 45χρονου αλλοδαπού, μόνιμου κάτοικου Κύπρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 15.30 της Παρασκευής (27/9) καταγγέλθηκε κλοπή δύο κινητών τηλεφώνων από κρεβατάκια θαλάσσης σε παραλία της Αγίας Νάπας.

Για την κλοπή ενημερώθηκε λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα και από έλεγχο που διενήργησε σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντόπισε τον ύποπτο.

Γύρω στις επτά το βράδυ της ίδιας ημέρας, ενώ ο λειτουργός του Δήμου βρισκόταν σε περιοχή της Αγίας Νάπας είδε ένα άνδρα τον οποίο αναγνώρισε ως τον ύποπτο για την κλοπή των δύο κινητών τηλεφώνων και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στη περιοχή, όπου ο λειτουργός υπέδειξε τον ύποπτο.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος είναι Τούρκος υπήκοος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 45 χρόνων.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα για τα οποία ο 45χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το Σάββατο 28/9 ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης δύο ημερών.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top