Θλίψη για τον θάνατο Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης εκφράζουν οι οργανωμένοι γονείς

Θλίψη για τον θάνατο Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης εκφράζουν οι οργανωμένοι γονείς

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, σε σημερινή της ανακοίνωση, εκφράζει τη θλίψη της για τον τραγικό θάνατο του Επιθεωρητή Μέσης Εκπαίδευσης Φιλολογικών μαθημάτων Πέτρο Πέτρου.



«Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Αιωνία του η μνήμη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο 62χρονος Πέτρος Πέτρου άφησε το βράδυ της Τρίτης την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό 1ης Απριλίου, στη Λεμεσό.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE