Aπο την Ρουμανία ο διαιτητής του αγώνα της Εθνικής μας

Aπο την Ρουμανία ο διαιτητής του αγώνα της Εθνικής μας

Ο Ρουμάνος Ovidiu Haţegan ορίστηκε από την UEFA να διαιτητεύσει τον αγώνα Βέλγιο – Κύπρος για το 2ο προκριματικό όμιλο του EURO 2016.

Ο Hategan είναι 35 ετών (γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1980) και είναι διεθνής από το 2008.Είναι διαιτητής κατηγορίας Elite της UEFA και μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο διαιτήτευσε τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Παρί ΣΖ στο Στάδιο ΓΣΠ για τους ομίλους του Champions League.

 Ο Ρουμάνος διαιτητής έκανε ντεμπούτο σε φάση ομίλων του Champions League διαιτητεύοντας το Δεκέμβριου του 2011 τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, επίσης στο ΓΣΠ.Δεν έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν αγώνα της Κύπρου ή του Βελγίου σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

 Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Octavian Șovre και Radu Ghinguleac και επιπρόσθετοι διαιτητές οι επίσης Ρουμάνοι Cristian Balaj και Sebastian Colţescu.

 Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Νορβηγός Karl Espen Eriksen και παρατηρητής διαιτησίας ο Αυστριακός Stefan Messner.

www.cfa.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE