40χρονος πυροβόλησε την πρώην του και τον άνδρα που την συνόδευε

40χρονος πυροβόλησε την πρώην του και τον άνδρα που την συνόδευε

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και μια γυναίκα τραυματίστηκε σε μια ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε στην πόλη Αλαβούς, στην κεντρική δυτική Φινλανδία την Παρασκευή (4/10) το βράδυ, μετέδωσαν το Σάββατο 5/10 τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ύποπτος δράστης, ένας άνδρας κοντά 40χρονών, πυροβόλησε την πρώην του γυναίκα και τον άνδρα που τη συνόδευε. Ο τελευταίος πέθανε και η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο δράστης συνελήφθη και η αστυνομία τόνισε στην φινλανδική εφημερίδα Pohjalainen ότι το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση είχε αποκτηθεί παράνομα.

Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονταν και άλλοι άνθρωποι, αλλά κανένας δεν έγινε στόχος του δράστη. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό ως μια δολοφονία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE