ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σωφρόνης επέστρεψε και βάζει μπρος – Το «δόκιμο» σχήμα και οι ΑΛΛΑΓΕΣ που ετοιμάζει

Ο Σωφρόνης επέστρεψε και βάζει μπρος – Το «δόκιμο» σχήμα και οι ΑΛΛΑΓΕΣ που ετοιμάζει

Σαν να μην έλειψε μια μέρα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, λίγο πριν τις 18:00 θα βγει από την καταπακτή (που ενώνει τα αποδυτήρια με τον αγωνιστικό χώρο) και θα γνωρίσει την αποθέωση, από τους οπαδούς του Απόλλωνα που θα βρεθούν στη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου.

Η επιστροφή του 42χρονου τεχνικού στον κυανόλευκο πάγκο, αποτελεί σημαντικό γεγονός. Η ουσία είναι να «φτιάξει» ψυχολογικά τους παίχτες, για να κάμουν το… καθήκον τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακού και να προσθέσουν στον λογαριασμό της ομάδας το δεύτερο φετινό τρίποντο.

Δήλωσαν οι πάντες τα τελευταία 24ωρα, ότι έχουν γυρίσει σελίδα, ξεχνώντας όσα συνέβησαν τις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Επιβάλλεται η ομάδα να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, επειδή στόχος πλέον είναι η βαθμολογική αντεπίθεση, όπως ανέφερε και στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου ο Αυγουστή.

Στη λίστα των τραυματιών προστέθηκαν οι Βασιλείου και Αντωνιάδης, δεν υπολογίζονται για το σημερινό ματς. Έξω πάλι οι Φακούντο Περέιρα και Ψύχας.

Λογικά ο Αυγουστή θα… επαναφέρει το «δόκιμο» σχήμα, που χρησιμοποιούσε κατά τους καλοκαιρινούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Στο τέρμα θα είναι ο Ζοέλ Μολ. Δεξιά θα βρίσκεται ο Ζοάο Πέδρο. Αριστερά ο Αγκίρε. Στο κέντρο της άμυνας, εφόσον δηλώσουν πλήρως έτοιμοι οι Ρομπέρζ και Γιούστε, θα ξανασμίξουν μετά από πέντε μήνες! Διαφορετικά θα αρχίσει ένας εκ των Σάλαι, Σελίμοβιτς. Δεδομένη θεωρούμε την επιστροφή του Σακέτι στο αρχικό σχήμα. Σίγουρος είναι κι ο Χάμπος Κυριάκου για τον άξονα. Για την 3η θέση, υπάρχουν οι υποψηφιότητες Μ’ Μπιντά, Μάρκοβιτς. Στην κορυφή της επίθεσης, θα επιστρέψει ο Ζελάγια. Σίγουρος για δεξιά ο Γιαννιώτας. Για το αριστερό άκρο, «παίζουν» οι υποψηφιότητες Γκακπέ, Σαρδινέρο και Πίττα.

Από την Πέμπτη το βράδυ, που βγήκε προς τα έξω, ότι η διοίκηση αποφάσισε να… επαναφέρει στο Κολόσσι τον Σωφρόνη Αυγουστή, άλλαξε το κλίμα στις τάξεις του κόσμου. Αρκετοί εμφανίζονται έτοιμοι να πάνε σήμερα να υποστηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας, να νικήσει τον Ολυμπιακό του Πάμπου Χριστοδούλου. Αναμένεται να βρεθούν γύρω στις 2 έως 3 χιλιάδες στη Δυτική κερκίδα.

Πόλυς Χαραλάμπους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top