ΑΘΛΗΤΙΚΑ

RESPECT σε Σωφρόνη και Κίρζη αλλά απαίτηση για απομάκρυνση Κονναφή!

RESPECT σε Σωφρόνη και Κίρζη αλλά απαίτηση για απομάκρυνση Κονναφή!

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Απόλλωνα, ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 με ανακοίνωση του συγχαίρει τον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Κίρζη για την απόφαση να φέρει πίσω τον Αυγουστή όμως παράλληλα ζητάνε και την απομάκρυνση του Πέτρου Κονναφή.

Η ανακοίνωση του:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 συγχαίρει την απόφαση του Προέδρου της ομάδας μας κ.Νίκου Κίρζη να επαναφέρει τον Μεγάλο Σοφρωνη Αυγουστη στον πάγκο της ομάδας μας και είναι προς τιμή του που αντιλήφθηκε ότι η απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα και αυτό του το αναγνωριζουμε.

Επίσης όπως πολύ καλά κατάλαβε το λάθος με τον κ.Σοφρωνη Αυγουστη απαιτούμε σύντομα να διορθώσει και το άλλο λάθος του και να απομακρύνει τον κ. Πέτρο Κονναφη από την θέση του τεχνικού διευθυντή το συντομότερο δυνατό.

Καλούμε τον Πρόεδρο της ομάδας να μας δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη και να αρχίσει κι αυτός με τη σειρά του να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του τον κόσμο της ομάδας.

Με αυτή μας την ανακοίνωση δίνουμε το μήνυμα συσπείρωσης και αναγνώρισης των όσων έχει προσφέρει η Διοίκηση στην ομάδα αλλά όταν χρειάζεται θα κάνουμε την παρέμβαση μας και θα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, και ελπίζουμε ότι σύντομα θα πάρετε την σωστή απόφαση για το καλώς νοούμενο συμφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού.

Εκ του Συμβουλίου ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top