Αναβλήθηκε η διαδικασία ανανέωσης της προσωποκράτησης των δύο υπόπτων για το ΤΕΠΑΚ

Αναβλήθηκε η διαδικασία ανανέωσης της προσωποκράτησης των δύο υπόπτων για το ΤΕΠΑΚ

Στις δύο το μεσημέρι, ξεκίνησε η διαδικασία αντεξέτασης του αιτήματος της αστυνομίας για ανανέωση της προσωποκράτηση των δύο υπόπτων αναφορικά με το σκάνδαλο του ΤΕΠΑΚ, αφού διαβάστηκε η έρευνα των ανακριτικών αρχών, από τον Λοχία κ. Χαραλάμπους.

Η διαδικασία αναβλήθηκε και θα επαναρχίσει αύριο στις 11:00 το πρωί, λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Εκτενής ενημέρωση, για όλα όσα λέχθηκαν στην αίθουσα του Δικαστηρίου Λεμεσού, σε λίγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE