ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει η Θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει η Θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Τρίτης (08/10) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ της Τρίτης (08/10) θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (09/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά, κυρίως στα νοτιοδυτικά το απόγευμα, μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή (10 και 11/10) , θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο, και να κυμαίνεται πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο (12/10), τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE