ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη και… ερωτηματικά για τη «μάχη» με τους Ρώσους (Πιθανή ενδεκάδα)

Με την ψυχολογία στα ύψη και… ερωτηματικά για τη «μάχη» με τους Ρώσους (Πιθανή ενδεκάδα)

Με την ψυχολογία στα ύψη, η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει το βράδυ (19:00) στο ΓΣΠ τη Ρωσία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2020 (8η αγωνιστική).

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι μόνο στην 3η θέση με 10 βαθμούς, τρεις περισσότερους από το 4ο Καζακστάν και στο +4 από την 5η Σκωτία και αν καταφέρει να κερδίσει και τους Ρώσους, τότε θα αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα για κατάληψη της 3ης θέσης!

Πέραν τούτου όμως, οι διεθνείς μας θα στείλουν το μήνυμα στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, πως το διπλό στο «Αστάνα Αρένα» δεν ήταν ένα… τυχαίο γεγονός, μία «φωτοβολίδα» όπως είθισται να λέμε, αλλά ότι πράγματι κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει στην Εθνική μας ομάδα, η οποία φιλοδοξεί στο μέλλον να ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας προηγουμένως «σκανάρει» τον αντίπαλο και εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια στους παίκτες τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου.

Ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να δώσει βαρύτητα στα μετόπισθεν, περιορίζοντας την επιθετική δράση των Ρώσων, χωρίς όμως να έχει παθητικό ρόλο η Εθνική μας ομάδα.

Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρίες και μένει να δούμε πόσο «εύκολο» είναι να εφαρμοστούν και στην πράξη αυτά που έχει ζητήσει από τους διεθνείς μας ο Σιμόν, απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, που είναι το φαβορί για τη νίκη και έχει κίνητρο την κατάκτηση της 1ης θέσης, για την οποία πάντως μεγάλο φαβορί είναι το Βέλγιο.

Το ερώτημα είναι αν ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής ακολουθήσει τη… «συνταγή» του «Αστάνα Αρένα» έστω με κάποιες διαφορετικές «πινελιές», ή αν θα προχωρήσει σε ένα πλάνο με σημαντικές αλλαγές και εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, αλλά και σε θέματα τακτικής και στρατηγικής.

Πιθανή ενδεκάδα:

Παναγή, Κούσουλος, Λαΐφης, Μερκής, Χ. Κυριάκου, Ν. Ιωάννου, Αρτυματάς, Μ. Ιωάννου, Σωτηρίου, Κωστή, Σπόλιαριτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top