LIFESTYLE

Επιστρέφει και πάλι το ‘Big Brother’- To κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα

Επιστρέφει και πάλι το ‘Big Brother’- To κανάλι που εξασφάλισε τα δικαιώματα

Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση (πιθανότατα και στην Κυπριακή) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Το τελευταίο κανάλι που είχε προβάλει πάντως το Big Brother στην Ελλάδα, ήταν ο Alpha το 2010 με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Τότε το show ξεκίνησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 και έληξε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα το σόου αναμένεται να βγει στον αέρα αρχές του 2020.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top