ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών – Ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών – Ένας αστυνομικός στο νοσοκομείο

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/10) κοντά στην οδό Λήδρας, η οποία είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό 3 προσώπων.

Μεταξύ των τραυματιών και ένας αστυνομικός, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο αφού περιπολούσε στην περιοχή και κλήθηκε για να επιβάλει την τάξη.

Σημειώνεται ότι το μέλος της Δύναμης, δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Από την συμπλοκή, τραυματίστηκαν και δύο αλλοδαποί, που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο αλλοδαπών προσώπων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (20/10), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE