Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Παναγιώτης Γεωργίου, ανέφερε ότι τα φαινόμενα θα ενταθούν από την Τετάρτη (23/10), ενώ την Πέμπτη (24/10) θα γίνουν πιο εκτεταμένα και θα καλύψουν ολόκληρη την Κύπρο.
Ανέφερε, εξάλλου, ότι από τη Δευτέρα (21/10) μέχρι την Παρασκευή (25/10) ο καιρός θα είναι ασταθής, συννεφιασμένος κατά διαστήματα, με τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Επίσης, ανέφερε πως από την Τρίτη (22/10) θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας μέχρι 4 βαθμούς, για να προσθέσει ότι η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και τους 25 στα παράλια.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: «Αγριεύει» ξανά ο καιρός - Αναμένονται καταιγίδες και χαλάζι
Ερωτηθείς αν θα καταγραφούν και τη Δευτέρα (21/10) παρόμοια φαινόμενα με αυτά της Κυριακής (20/10), ο κ. Γεωργίου είπε πως δεν αναμένονται.
«Σήμερα (σ.σ. 21/10) θα είναι λιγότερα τα φαινόμενα. Θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, κυρίως για ορεινά και εσωτερικό. Αν σημειωθεί καταιγίδα πιθανώς να πέσει χαλάζι», είπε.
Για την Τρίτη (22/10), ανέφερε ότι τα φαινόμενα θα είναι παρόμοια με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα πάλι μικρότερης έντασης και λιγότερο εκτεταμένα.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




