ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Άλλα ισχυρίζεται το σχολείο για την καταγγελία ξυλοδαρμού 6χρονου από μεγαλύτερους μαθητές

ΠΑΦΟΣ: Άλλα ισχυρίζεται το σχολείο για την καταγγελία ξυλοδαρμού 6χρονου από μεγαλύτερους μαθητές

Η θέση του σχολείου για την καταγγελία της γυναίκας από την Συρία, η οποία υποστήριξε πως ο 6χρονος γιος της έπεσε θύμα επιθετικής συμπεριφοράς στο Δημοτικό σχολείο στην Πάφο, όπου φοιτά.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, με βάση την έκθεση γεγονότων που κατέθεσε το σχολείο στην Αστυνομία, την ώρα του διαλείμματος στην αυλή ο εκπαιδευτικός που εκτελούσε καθήκοντα παιδονομίας δεν είδε να συμβαίνει οτιδήποτε ανησυχητικό εναντίον του μαθητή, ή οποιοδήποτε επεισόδιο.


Αυτό που ισχυρίζεται μάλιστα το σχολείο, είναι ότι ο εν λόγω μαθητής θεάθηκε ιδρωμένος με μακρυμάνικη φανέλα και οι εκπαιδευτικοί τον προσέγγισαν για να τον ρωτήσουν εάν ήταν καλά, του έβγαλαν την επιπλέον μπλούζα που φορούσε και του έδωσαν νερό να πιει.

Κάλεσαν μάλιστα άλλο μαθητή που μιλούσε τη γλώσσα του για να επιβεβαιώσουν ότι είχαν συνεννοηθεί με το παιδί.

Όλα έδειχναν εντάξει με τον 6χρονο να αναφέρει ότι ήταν καλά. Σύμφωνα με το σχολείο δεν είχε είπε τίποτε για οποιοδήποτε περιστατικό. Όταν τελείωσε το σχολείομ εκπαιδευτικός τον παρέδωσε στην μητέρα του που πήγε να τον παραλάβει. Ούτε εκείνη την ώρα ο 6χρονος έδειξε ή είπε κάτι σχετικό με πιθανόν ξυλοδαρμό του. 

Πάντως, η έκθεση γεγονότων ετοιμάστηκε αμέσως από το σχολείο και δόθηκε στην Αστυνομία και στο Επαρχιακό Γραφείο Ομοσπονδίας Γονέων στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας της μητέρας του.


Η μητέρα του κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο γιος της έπεσε θύμα επίθεσης από μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου, στις τουαλέτες το τελευταίο διάλειμμα. 

Το απόγευμα τον πήρε στο νοσοκομείο, αφού είχε ζαλάδες και έκανε εμετό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top