Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
«Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Προετοιμαστήκαμε μέσα στην εβδομάδα, ξέροντας ότι μπορεί να ξεκλειδώσει τα παιχνίδι από τις στημένες φάσεις.
Αδρανήσαμε σε ένα καίριο χρονικό σημείο και δεχθήκαμε το 0-1. Κόντρα σε ποιοτικές ομάδες, όταν αδρανείς το πληρώνεις.
Χάσαμε και εμείς αρκετές ευκαιρίες, όμως δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι δουλειά και μόνο δουλειά. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα.
Νομίζω ότι δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο πρόγραμμα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να δίνεις το 100% για να μπορέσεις να κερδίσεις.
Με τις δύο σερί νίκες που κάναμε και σήμερα μέχρι ενός σημείου, δείξαμε ότι είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα και θα πάμε στο Μακάρειο για τη νίκη».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις