ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Δεν είμαστε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα, δώστε μας λίγο χρόνο και θα βελτιωθούμε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντολ: «Δεν είμαστε Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα, δώστε μας λίγο χρόνο και θα βελτιωθούμε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο «Αμμόχωστος», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Τόμας Ντολ.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε πριν να παίξουμε εδώ, πως θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ αργοί και δεν δημιουργούσαμε φάσεις. Αργές πάσες, αργές κινήσεις. Το ανέφερα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Μερικές στιγμές μάλιστα ήμασταν και τυχεροί.

Το 3-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε. Θα γίνει βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Κρατάμε το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω πότε θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Μην ξεχνάτε ότι δεν είμαστε η Ρεάλ ή η Μπαρτσελόνα. Μην περιμένετε πως θα κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια με 3-0 και 4-0. Δεν είναι εύκολο.

Είχαμε το πρόβλημα με τις διακοπές εδώ και δύο μήνες. Δεν είχα στη διάθεση μου αρκετούς ποδοσφαιριστές. Δώστε μας λίγο χρόνο, βήμα-βήμα. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε».

Για τον Χατζηλούκα και αν μπορεί να βοηθήσει στο να γίνει καλύτερος ο ΑΠΟΕΛ είπε:

«Είμαι χαρούμενος με την προπονητική μου ομάδα και είμαι χαρούμενος και με τον Αθλητικό διευθυντή. Θεωρώ ότι δεν είναι αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο, δεν χρειάζομαι κανέναν άλλον».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top