ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Έτσι έφθασε στα ίχνη εγκληματικής οργάνωσης η ΥΚΑΝ - Κρυμμένος στο ντους ο ένας συλληφθείς

ΚΥΠΡΟΣ: Έτσι έφθασε στα ίχνη εγκληματικής οργάνωσης η ΥΚΑΝ - Κρυμμένος στο ντους ο ένας συλληφθείς

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η αύξηση στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών το τελευταίο διάστημα και η χρήση τους. Με πρώτη τη χρήση κάνναβης και μετά της κοκαΐνης. Η Αστυνομία έφθασε στα ίχνη εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην περιοχή Λειβαδιών της Λάρνακας. Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών στην επαρχία Λάρνακας, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών εξέδωσαν εντάλματα έρευνας σε διάφορα υποστατικά και οικίες στην πόλη και επαρχία.

Υπό παρακολούθηση από την ΥΚΑΝ τέθηκε περιβόλι που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή των Κελλιών και γύρω στις 9 χθες το πρωί έγινε αντιληπτό ένα άτομο, ηλικίας 36 χρόνων από τα Λιβάδια, να μεταβαίνει στο χώρο και να αφήνει στο έδαφος ένα αντικείμενο.

Το αντικείμενο παραλήφθηκε και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι περιείχε ένα κιλό κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ο 36χρονος συναντήθηκε με 35χρονο επίσης από τα Λιβάδια, με αποτέλεσμα τα μέλη της ΥΚΑΝ να επέμβουν να τους ανακόψουν, ωστόσο τα δύο άτομα μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή.

Ο 35χρονος συνελήφθη και σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα χειροποίητο τσιγάρο.

Ο 36χρονος διέφυγε της σύλληψης και ενώ η Αστυνομία τον αναζητούσε, έφτασε στη περιοχή ένα ύποπτο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 26χρονο από τη Λάρνακα.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το αυτοκίνητο του 26χρονου, ο οποίος στην προσπάθεια του να διαφύγει συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα, καταφέρνοντας τελικά να φύγει από την περιοχή.

Με βάση τα δικαστικά εντάλματα έρευνας, διενεργήθηκε έρευνα σε σπίτι 52χρονου στην Ορόκλινη, όπου εντοπίστηκε ο 26χρονος να κρύβεται στην οικία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στην οικία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία γραμμάρια κοκαΐνης, μισό γραμμάριο κάνναβης και χρηματικό ποσό.

Βάση δικαστικών ενταλμάτων οι τέσσερις συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ στη Λάρνακα, όπου ανακρινόμενοι προέβαλαν κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα (30/10) διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον τριών προσώπων, ηλικίας 35, 36 και 26 ετών και δύο ημερών εναντίον 52χρονου. Τα διερευνώμενα αδικήματα εναντίον τους είναι η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου από άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, δηλαδή ένα κιλό κοκαΐνης και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.


Την υπόθεση διερευνά το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top