ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Live the Coffee Experience! Η νέα διαφημιστική εκστρατεία του αγαπημένου μας καφέ POKKA

Live the Coffee Experience!  Η νέα διαφημιστική εκστρατεία του αγαπημένου μας  καφέ POKKA

«Ο καφές POKKA δεν είναι απλώς ένας καφές, αλλά μία γευστική εμπειρία»! Με αυτό το σλόγκαν, ο αγαπημένος καφές POKKA, μας παροτρύνει να ζήσουμε τη μοναδική εμπειρία του καφέ μέσα από την νέα του διαφημιστική εκστρατεία, που έχει ξεκινήσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Για τον POKKA, άλλωστε, ο καφές είναι τόσο σημαντικός όσο και ο άνθρωπος που τον απολαμβάνει… αφού κάθε γουλιά αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία!

Οι καιροί μπορεί να αλλάζουν, αλλά κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Όπως και η στιγμή που απολαμβάνουμε ένα καφέ POKKA. Μία απόλαυση άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία, αλλά και την καθημερινότητά μας, που μας φέρνει πιο κοντά με τους ανθρώπους μας, δημιουργώντας μας μοναδικές στιγμές… Στιγμές POKKA!

«Η νέα μας διαφημιστική εκστρατεία, αποτελεί ωδή στον καφέ, αφού για όλους εμάς στη POKKA θεωρούμε πως ο καφές, δεν είναι απλώς ένας καφές, αλλά ένας τρόπος έκφρασης και εμπειρίας», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε o Παντελής Πολυκάρπου Marketing Manager του POKKA. «Ο στόχος μας -με την εκστρατεία “Live the Coffee Experience”- είναι να παροτρύνουμε τον κόσμο να ζήσει μοναδικές εμπειρίες και περιπέτειες, παρέα με ένα καφέ POKKA, και την ίδια στιγμή να τον εμπνεύσουμε να ταξιδέψει μαζί μας».

Η εκστρατεία θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι και το τέλος του χρόνου, με 4 τηλεοπτικά σποτ, digital διαγωνισμούς μέσω των Social Media του POKKA, ραδιοφωνικές αναφορές και διαγωνισμούς, υπαίθριες, έντυπες αλλά και digital διαφημίσεις, αλλά και διάφορες προωθητικές ενέργειες, που έχουν ως στόχο να χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες στο καταναλωτικό κοινό.

Επισκεφθείτε τις διαδικτυακές σελίδες της POKKA και μείνετε συντονισμένοι, για τους νέους διαγωνισμούς και άλλες δραστηριότητες που σύντομα θα ανακοινωθούν:

Instagram: https://www.instagram.com/pokkacyprus/?hl=en
Facebook: https://www.facebook.com/pokkacyprus/
Website: https://pokkacyprus.com/ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top