ΤΖΟΚΕΡ: Δεν... μάντεψε κανένας σωστά για τα λεφτά της κλήρωσης! – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Δεν... μάντεψε κανένας σωστά για τα λεφτά της κλήρωσης! – ΠΙΝΑΚΑΣ

Περισσότερα από 1.2 εκ. ευρώ μοίραζε η κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (31/10), ωστόσο δεν βρέθηκε κανένας τυχερός για να τα βάλει στον λογαριασμό του.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (31/10) η 2066η κλήρωση του Τζόκερ η οποία μοίραζε το ποσό των 1.297.149,69.

Στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, έτσι σημειώθηκε τζακ – ποτ, όπως και στην δεύτερη κατηγορία, που μοίραζε το ποσό των 73.265,79 ευρώ.

Τουλάχιστον, βρέθηκαν 21 τυχεροί στην τρίτη κατηγορία που έλαβαν από 2.500 ευρώ!

Οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 3/11/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε, θα μοιραστούν €1.800.000 τουλάχιστον. 

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 7,10,34,36,41 και τζόκερ το 5. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE