Για Κύπρο ή για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ o Γουίλερ;

Για Κύπρο ή για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ o Γουίλερ;

Κυκλοφόρησε χθες βράδυ στην πιάτσα (γράφτηκε και σε άλλη ιστοσελίδα) ότι τα δικαιώματα του Χρήστου Γουίλερ, τα έχει πάρει ο γνωστός πρώην διαιτητής και πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς. 

Είναι από τα πιο hot ονόματα του πρωταθλήματος ο 22χρονος αριστερός μπακ της ΑΕΛ.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον κατά πόσον ο νέος του ατζέντης, τον προορίζει για άλλη ομάδα της Κύπρου ή για ομάδα του εξωτερικού, όπως έκανε με τον Κωστή.

Eννοείται ότι τον τελευταίο λόγο, για πιθανή μετεγγραφή του Γουίλερ τον έχει η διοίκηση των κυπελλούχων. Πριν μερικούς μήνες, υπέγραψε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Μάιο του 2022.

Πλέον θεωρείται δεδομένο ότι θα τον… φωνάξει στην επόμενη κλήση ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Όχι γιατί άλλαξε μάνατζερ ο Γουίλερ, αλλά γιατί το αξίζει!

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE