ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικό: Έκοψε φέτες το πέος του πρώην συζύγου της για να μην...!

Ανατριχιαστικό: Έκοψε φέτες το πέος του πρώην συζύγου της για να μην...!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε τις τελευταίες ώρες μια απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο πρώην συζύγους από την πόλη Foshan της νότιας Κίνας. Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.

Την προηγούμενη εβδομάδα η 35χρονη Fu ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της, Hong Shih, έναν ευκατάστατο επιχειρηματία, να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Μετά από συνεχείς και επίμονες οχλήσεις της γυναίκας, ο 38χρονος δέχτηκε να συναντηθούν στο σπίτι του, έτσι ώστε να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους, για χάρη των τριών παιδιών τους.

Η συνάντηση... Κορυφής ορίστηκε στο διαμέρισμα του πρώην συζύγου. Ο 38χρονος βρισκόταν στην κουζίνα και παρασκεύασε τσάι. Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα ενημέρωνε τη γυναίκα πως δεν υπάρχει γυρισμός και πρέπει να χωρίσουν οριστικά. Ξαφνικά η 35χρονη, μην μπορώντας να πιστέψει όσα άκουγε, άρπαξε το μαχαίρι και αφού κατέβασε τη φόρμα του 38χρονου, έκοψε το πέος του, φωνάζοντας: «Αφού δεν μπορώ να σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη». 

Αιμόφυρτος, ο άνδρας μάζεψε το κομμένο μόριο και έσπευσε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε με επιτυχία σε τρίωρη επέμβαση συγκόλλησης. Αναμένεται μάλιστα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο τέλος της εβδομάδας. 

«Φορούσα μια αθλητική φόρμα και την άκουσα να έρχεται προς το μέρος μου. Ταράχτηκα όταν μου κατέβασε το παντελόνι» είπε ο 38χρονος. «Γύρισα και προσπάθησα να ανεβάσω τη φόρμα και πριν να καταλάβω τι ήθελε να κάνει, μου έκοψε το πέος» πρόσθεσε χαρακτηριστικά στη Daily Mirror. 

«Μου είπε ότι δεν ήθελε να με δει με κάποια άλλη» επεσήμανε επίσης ο Hong Shih. 

Μετά από αυτήν την απίστευτη εξέλιξη η 35χρονη Fu τον επισκέφθηκε στην κλινική και του ζήτησε να προσέχει τα παιδιά τους, καθώς η ίδια θα πήγαινε στην αστυνομία να παραδοθεί! Το φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι ήταν παντρεμένο τα τελευταία 10 χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά. Μετά το διαζύγιο ο σύζυγος πήρε την επιμέλεια των δύο εκ των τριών παιδιών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top