ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μια ιστορία αγάπης εξελίχθηκε σε απόπειρα φόνου –‘Το είπε και το έκανε, με έκαψε ο άνδρας μου…’ έλεγε το θύμα στην Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μια ιστορία αγάπης εξελίχθηκε σε απόπειρα φόνου –‘Το είπε και το έκανε, με έκαψε ο άνδρας μου…’ έλεγε το θύμα στην Αστυνομία

Μια ιστορία αγάπης εξελίχθηκε σε έγκλημα, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (07/11) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και συγκεκριμένα στο πλαίσιο αιτήματος της Αστυνομίας για έγκριση διατάγματος 8ήμερης προσωποκράτησης σε βάρος 57χρονου Ελληνοκύπριου.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Ο δράστης, που παραδέχθηκε ότι περιέλουσε με καυστικό υγρό (acid) την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, με δάκρυα στα μάτια δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας που εγκρίθηκε. Άλλωστε είχε παραδεχθεί από την Τετάρτη (06/11) την κατηγορία απόπειρας φόνου σε βάρος της συζύγου του…

Δράστης και θύμα ήταν για χρόνια μαζί και έχουν μια κόρη νεαρής ηλικίας.

Όπως προκύπτει από τα όσα αναφέρθηκαν στην δικαστική διαδικασία, αλλά και τα όσα έλεγε στους εξεταστές του ΤΑΕ Λεμεσού στον χώρο των δικαστηρίων ο 57χρονος, η απόφαση της 40χρονης συζύγου του να χωρίσουν, ήταν αυτό που τον ώθησε στην ακραία συμπεριφορά. Να θυμίσουμε πως η άτυχη γυναίκα φέρει εγκαύματα στο 40% του σώματος της και συγκεκριμένα στο πρόσωπο, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια και παραμένει διασωληνωμένη και σε κατάσταση καταστολής.

Να σημειωθεί ότι ο μετά τη διάπραξη της απόπειρας φόνου, ο ίδιος ο δράστης τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό. ΤΟ έγκλημα σημειώθηκε σε οικία της φίλης της 40χρονης όπου βρισκόταν η τελευταία.

Βάσει των όσων ειπώθηκαν στο δικαστήριο ο 57χρονος απειλούσε πως θα την κάψει, από την πρώτη στιγμή που η γυναίκα του είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν.

Οι μαρτυρίες που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία αναφέρουν πως το θύμα είχε προειδοποιήσει την Αστυνομία.

Μάλιστα, η κοπέλα φώναζε «βοηθήστε με, βοηθήστε με έκαψε ο άνδρας μου». Έλεγε ακόμη πως ο 57χρονος σύζυγός της «το είπε και το έκανε…».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top