ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΠΟΕΛ της… Ευρώπης – Το πλάνο νίκης στον τελικό με Καραμπάχ!

Ο ΑΠΟΕΛ της… Ευρώπης – Το πλάνο νίκης στον τελικό με Καραμπάχ!

Παιχνίδι χωρίς αύριο για την υπόθεση πρόκριση δίνει ο ΑΠΟΕΛ που ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Καραμπάχ στο ΓΣΠ (19:55 – Cytavision Sports 1HD) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν ένα μόλις βαθμό στα πρώτα τρία ματς και θέλουν μόνο νίκη απέναντι στους Αζέρους για να αυξήσουν κατακόρυφα τις ελπίδες τους για κατάληψη της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης στους «32».

Περίπου 10.000 φίλοι του ΑΠΟΕΛ και… 6.500 ελληνικές αναμένονται στο ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης με μοναδικό στόχο να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη και ευελπιστούν να ζήσουν ακόμη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Το πλάνο του Ντολ

Ντε Βινσέντι, Γιάκολις και Μακρής έμειναν εκτός ενώ ο Μπέζιακ τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή όμως δεν προορίζεται για το αρχικό σχήμα.

Ο Τόμας Ντολ αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά το 3-5-2 με Μπέλετς κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα τους Βούρο, Μερκή και Σάβιτς.

Στα δύο άκρα θα είναι ο Νικόλας Ιωάννου (αριστερά) και Μιχαΐλοβιτς (δεξιά) και στη μεσαία γραμμή η τριάδα Γκέντσογλου, Μάτιτς και Σόουζα.

Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Τάμαρι και Πάβλοβιτς όμως υπάρχει πιθανότητα να δούμε έναν εκ των δύο εκτός και τον Χαλένιους βασικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top