ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την προπόνηση από τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την προπόνηση από τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Eνημέρωση από τον Απόλλωνα για την προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Αντίστροφα άρχισε να μετρά η ομάδα μας ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό το απόγευμα της Κυριακής (10/11).

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (08/11) ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολούθησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, πλην των Ψύχα και Ρομπέρζ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κύπριος τεχνικός δοκίμασε κάποιες από τις σκέψεις του, ωστόσο η τελευταία προπόνηση του Σάββατου (09/11) θα είναι αυτή η οποία θα δείξει το πλάνο με το οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα μας κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της πρωτεύουσας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE