ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την προπόνηση από τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την προπόνηση από τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Eνημέρωση από τον Απόλλωνα για την προπόνηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Αντίστροφα άρχισε να μετρά η ομάδα μας ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό το απόγευμα της Κυριακής (10/11).

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (08/11) ο Σωφρόνης Αυγουστή παρακολούθησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, πλην των Ψύχα και Ρομπέρζ οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κύπριος τεχνικός δοκίμασε κάποιες από τις σκέψεις του, ωστόσο η τελευταία προπόνηση του Σάββατου (09/11) θα είναι αυτή η οποία θα δείξει το πλάνο με το οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα μας κόντρα στους γαλαζοκίτρινους της πρωτεύουσας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE