ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτοφανής επίθεση Γκαγκαλούδη σε παίκτη της ΑΕΚ: «Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα, ποιον νεκρό ανέστησες;»

Πρωτοφανής επίθεση Γκαγκαλούδη σε παίκτη της ΑΕΚ: «Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα, ποιον νεκρό ανέστησες;»

Τρομερή επίθεση του Γιάννη Γκαγκαλούδη κατά του Πέτρου Μάνταλου, για τη δήλωση του περί… «ανάστασης του νεκρού Παναθηναϊκού».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει δεχτεί έντονη κριτική από το βράδυ της Κυριακής για τη δήλωσή του πως: «νιώθω ότι αναστήσαμε νεκρό», έπειτα την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος γκαρντ του Αμαρουσίου (και παλαιότερα του Παναθηναϊκού) και γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του μάλιστα, Γιάννης Γκαγκαλούδης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον του διεθνούς μέσου, με ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου, ότι νιώθει να ‘ανέστησε ένα νεκρό’… Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα, ‘ποιον νεκρό ανέστησες’;;;

Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής, ότι σε 20 χρόνια από το 1996, με έχεις κερδίσει εκτός έδρας μία φορά;;; Και άκου Πετράκη Μάνταλε…

Αυτός ο ‘νεκρός’ που λες, έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε… Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top