Σημαντική μέρα για την Ανόρθωση

Σημαντική μέρα για την Ανόρθωση

Σημαντική η σημερινή μέρα για την Ανόρθωση η οποία εχει Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Αντώνης Παπαδόπουλος και στην οποία θα αλλάξει ουσιαστικά ένα άρθρο με το οποίο ο κ Πουλλαιδης θα μπορεί να αποκτήσει μέχρι και το 49% του μετοχικού κεφαλαίου.

Η Ημερήσια Διάταξη της Συνέλευσης: 

1. Η τροποποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας με έγκριση του πιο κάτω ψηφίσματος ως Ειδικό Ψήφισμα: «ΟΠΩΣ το Καταστατικό της Εταιρείας τροποποιηθεί ως ακολούθως:

i. Με την αντικατάσταση του αριθμού “15%” στον ορισμό “Μέγιστος Αριθμός” στο Άρθρο 1.1 από τον αριθμό “49%”

ii.  Με την αντικατάσταση της φράσης “15% (Δεκαπέντε τοις Εκατόν)” στο Άρθρο 5.6 από τη φράση “49% (Σαράντα εννιά τοις εκατόν).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE