ΚΥΠΡΟΣ

Μπαίνει στην μάχη το μεγάλο όπλο της ΑΕΛ

Μπαίνει στην μάχη το μεγάλο όπλο της ΑΕΛ

Το μεγαλύτερο όπλο της ΑΕΛ πλέον μπαίνει για τα καλά στην μάχη και να λαμβάνει θέση βάζοντας ένεση οικονομική στην διοίκηση της ΑΕΛ

Η ανακοίνωση του ΣΥ Φ.ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα η ανοικτή συγκέντρωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με θέματα τους ημιτελικούς του κυπέλλου και την οικονομική βοήθεια που χρειάζεται η Α.Ε.Λ μας.

Απόφαση της συγκέντρωσης είναι η αγορά από το σύνδεσμο ενός σεβαστού πακέτου μετοχών με στόχο την οικονομική στήριξη της ομάδας, αλλά και ταυτόχρονα να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος της Α.Ε.Λ μέσω του συνδέσμου να γνωρίζει με ακρίβεια την οικονομική κατάσταση της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το ποσό θα μαζευτεί από τον απλό κόσμο της Α.Ε.Λ ο οποίος από σήμερα και επί καθημερινής βάσεως θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται τα οικήματα μας και να δίνει σε εξουσιοδοτημένα από τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ άτομα, όσα χρήματα επιθυμεί με ελάχιστο ποσό τα 50 ευρώ. Την ίδια στιγμή θα εκδίδεται απόδειξη από το σύνδεσμο σε όσους θα δώσουν χρήματα. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως το συνολικό ποσό που θα μαζευτεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά μετοχών της ποδοσφαιρικής εταιρείας στο όνομα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, του επίσημου και μοναδικού εκπροσώπου του Κίτρινου Λαού. Μετά την αγορά του πακέτου όποτε κρίνεται αναγκαίο ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα συγκαλεί συνελεύσεις στις οποίες θα παρευρίσκονται ΜΟΝΟ όσοι έχουν συνεισφέρει στη συλλογή του χρηματικού ποσού, ώστε να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στην εταιρεία, αλλά και να παίρνουν αποφάσεις για το πώς θα ενεργεί ο σύνδεσμος σαν μέτοχος σε διάφορα ζητήματα.

Η πιο πάνω κίνηση είναι πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα με την ποδοσφαιρική εταιρεία να παίρνει χαρακτήρα εταιρείας λαϊκής βάσης, όπου ο κόσμος θα έχει λόγο και θα ασκεί έλεγχο.

Σε αυτό το σημείο ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια όπως κάνουν εδώ και 85 χρόνια. Μόνο εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο τέλος θα δικαιωθούμε βλέποντας τη Θρησκεία μας να μας οδηγεί εκεί που όλοι οι λέοντες ονειρευόμαστε και θέλουμε.

Όσον αφορά τους ημιτελικούς του κυπέλλου, έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη μάχη της Τετάρτης. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ ετοιμάζεται πυρετωδώς και καλεί ολόκληρη την Κίτρινη φυλή να ξεσηκωθεί. Από σήμερα όλοι με κίτρινη φανέλα στέλνουμε σε κάθε γωνιά της ΑΕΛοκρατούμενης Λεμεσού το μήνυμα της επικράτησης. Το κύπελλο το θέλουμε και θα έρθει στο Λιμάνι.

Η προθέρμανση του πυρήνα των οργανωμένων για τον ημιτελικό θα αρχίσει την Κυριακή η ώρα 16:00 στο Τσίρειο για τον αγώνα πρωταθλήματος και ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ επιβάλλεται να παρευρεθεί και να φωνάξει για την ΑΕΛΑΡΑ.

Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα θα αναχωρήσουμε μαζικά για το κλουβί όπου στις 18:30 η γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα θα βρεθεί στο παρκέ με στόχο τη νίκη και την κατάκτηση του 10ου συνεχόμενου πρωταθλήματος πάνω στο σύλλογο της Πάχνας.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top