LIFESTYLE

Απίστευτο κράξιμο από τον Τάσο Θεοδώρου: «Αλαζονική συμπεριφορά και απαξίωση»

Απίστευτο κράξιμο από τον Τάσο Θεοδώρου: «Αλαζονική συμπεριφορά και απαξίωση»

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Θεοδώρου.

Αφορμή για την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στάθηκε η «απαράδεκτη» όπως σημειώνει, εξυπηρέτηση στην Ελληνική Πρεσβεία στην Κύπρο.

Ο εκλεκτός συνάδελφος που συμμετέχει στην εκπομπή του SIGMA «Όλα Καλα» αφηγήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους, την «περιπέτεια» που έζησε την Τρίτη 19/11 που δεν είχε ούτε «happy end» καθώς δεν κατάφερε μετά από τόση ταλαιπωρία να ανανεώσει το διαβατήριο του.

Καταγγέλλει στο ξέσπασμά του, την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων υπαλλήλων και παραθέτει τα όσα πέρασε μετά από ραντεβού που είχε κλείσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η εξυπηρέτηση στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ στην Κύπρο. Αφού κλείνεις ραντεβού για να ανανεώσεις το διαβατήριο σου (μετά από αρκετές εβδομάδες αναμονής), πηγαίνεις κανονικά στο ραντεβού σου στις 10:00. Εκεί αφού συναντάς μία ευγενική κυρία, σου ανακοινώνει ότι θα πρέπει να περιμένεις αρκετά διότι υπάρχει αναμονή. (Ποιο το νόημα του ραντεβού;).

Εκεί που περιμένεις υπομονετικά (ΜΙΑ ΩΡΑ), ξαφνικά βλέπεις διάφορους (που έχουν γνωστούς στην πρεσβεία ΠΡΟΦΑΝΩΣ), να μπαίνουν στο γραφείο για εξυπηρέτηση και να τους συνοδεύει υπάλληλος της Πρεσβείας. Κι αυτό να γίνεται για 3 ή 4 φορες (με διαφορετικούς ανθρώπους), χωρίς κανενας να μπορεί να σου πει τι ωρα θα εξυπηρετηθείς. Η συμπεριφορά κάποιων εκ των υπαλλήλων ήταν απαράδεκτη προς τους Έλληνες πολίτες, του στυλ "Και χάρη σας κάνουμε που εξυπηρετούμε".

Να το προσέξετε λίγο το θεματάκι εκεί, διότι οι άνθρωποι που αφήνουν τη δουλειά τους (ή παίρνουν ρεπό) για να κάνουν τα χαρτιά τους, δεν φταίνε σε τίποτα και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας να φροντίσετε να εξυπηρετηθούν άμεσα, με ευγένεια και καλοσύνη. Κάτι που δυστυχως δεν γνωρίζετε...

Υ.Γ. Εννοείται πως δεν κατάφερα να ανανεώσω το διαβατήριο μου γιατί έπρεπε να πάω στη δουλειά μου και τώρα θα πρέπει να ξεκινήσω εκ νέου τη διαδικασία.

Έπρεπε να δείτε τα πρόσωπα των ανθρώπων, που επί ώρες ανέχονταν την αλαζονική συμπεριφορά και την απαξίωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top