ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Parapharmacie σημαίνει “πάντα, κάτι παραπάνω”! Ανακαλύψτε το νέο, κυπριακό, Health & Beauty e-shop!

Parapharmacie σημαίνει “πάντα, κάτι παραπάνω”!  Ανακαλύψτε το νέο, κυπριακό, Health & Beauty e-shop!


Το ηλεκτρονικό κατάστημα parapharmacie.com.cy αποτελεί τη νέα, σύγχρονη πρόταση ηλεκτρονικών αγορών στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς, και όχι μόνο. Μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, εύκολη πλοήγηση, ταχύτητα παράδοσης και ασφάλεια συναλλαγών είναι μερικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον κόσμο του parapharmacie.

Στις σελίδες του Parapharmacie, οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν και να παραγγείλουν online, οποιαδήποτε στιγμή του 24ώρου, προϊόντα από αγαπημένα, επώνυμα brands σε πολλές κατηγορίες όπως καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, μακιγιάζ, ορθοπεδικά, εξειδικευμένα προϊόντα για τη μαμά και το βρέφος και πολλά ακόμα.

Σε μία mobile friendly πλατφόρμα με εύκολη και απλή περιήγηση, οι χρήστες θα βρουν προνομιακές τιμές, προσφορές με εκπτώσεις και υπέροχα δώρα, καθώς και πλήρη πληροφόρηση για τα προϊόντα. Το Parapharmacie είναι διεθνώς πιστοποιημένο online κατάστημα με το Trustmark TrustOnline για να απολαμβάνουν οι πελάτες ασφαλείς αγορές, ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν εύκολα την παραγγελία τους αφού υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με κάθε διαθέσιμο τρόπο (αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και Paypal).

Το Parapharmacie είναι το νέο trend στο online shopping αφού ενημερώνεται συνεχώς με νέες τάσεις, αποκλειστικές προσφορές, καινούρια προϊόντα και limited edition πακέτα προσφορών! Φροντίζει επίσης, μαζί με τις παραγγελίες, να αποστέλλει σχετικά δωρεάν δείγματα προϊόντων για να δίνει την ευκαιρία στον πελάτη να ενημερώνεται για νέα προϊόντα και να έχει τη δυνατότητα δοκιμής τους. Επιπλέον, το parapharmacie επιβραβεύει τους πελάτες του μέσα από ένα ειδικό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών που ανταμείβει παλαιούς και νέους πελάτες με ειδικές προσφορές, προνόμια, παροχές και δώρα, ανάλογα με τις αγορές τους.

Η φιλοσοφία του Parapharmacie, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής του είναι μία: να προσφέρει πάντα το “κάτι παραπάνω” στις ηλεκτρονικές αγορές, τοποθετώντας τον πελάτη στο κέντρο του ενδιαφέροντός του και αντιμετωπίζοντας με σεβασμό και απόλυτη αφοσίωση τις ανάγκες του. Μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που προσφέρει και τη συνεχή ενημέρωση με τις νέες τάσεις της αγοράς, αποτελεί ένα online κατάστημα πολλαπλών επιλογών που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις συνεχείς προσφορές, τις προνομιακές τιμές και το επιπλέον όφελος που παρέχει, προσδίδει αξία στην κάθε αγορά και προσφέρει πάντα το κάτι παραπάνω στον πελάτη!

Γνωρίστε ένα νέο τρόπο e-shopping στο www.parapharmacie.com.cy!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top