Υποβλήθηκαν τέσσερις προσφορές για την κατασκευή του δρόμου Πάφου–Πόλης Χρυσοχούς

Υποβλήθηκαν τέσσερις προσφορές για την κατασκευή του δρόμου Πάφου–Πόλης Χρυσοχούς

Υποβλήθηκαν τέσσερις(4) προσφορές για την κατασκευή του δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προσφορών  για την κατασκευή του δρόμου Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο εντάσσεται στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του Υπουργείου για βελτίωση του οδικού δικτύου.

Όπως αναφέρεται, υποβλήθηκαν τέσσερις προσφορές, οι οποίες θα αξιολογηθούν άμεσα, προκειμένου το έργο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.

Το προτεινόμενο έργο αφορά την μελέτη και κατασκευή (Design & Build) δρόμου δύο λωρίδων από την Αγία Μαρινούδα μέχρι το Στρουμπί, μήκους 15,5 χλμ., με προοπτική αναβάθμισης του σε αυτοκινητόδρομο τεσσάρων λωρίδων, ενώ το προκαταρκτικό κόστος του υπολογίζεται σε €70 εκ.+ ΦΠΑ.

Ο συνολικός  χρόνος μελέτης/κατασκευής θα είναι 3,5 χρόνια.

Η όδευση αρχίζει από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου παρά την Αγία Μαρινούδα, ακολουθεί βόρεια πορεία ανατολικά της Μαραθούντας και της Τσάδας, δυτικά της Καλλέπειας και του Στρουμπιού και καταλήγει στον υφιστάμενο δρόμο, μετά το Στρουμπί, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE