ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποκλείστηκε η κακόβουλη ενέργεια για τη φωτιά σε όχημα στην περιοχή της εκκλησίας Παντάνασσας

Αποκλείστηκε η κακόβουλη ενέργεια για τη φωτιά σε όχημα στην περιοχή της εκκλησίας Παντάνασσας

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για την φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα τη Δευτέρα 26/11 το βράδυ στην Πάφο επί της οδού Νησίλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εξετάσεις επανάρχισαν με το πρώτος φως της ημέρας  σε σχέση με τη φωτιά σε όχημα που εκδηλώθηκε στις  20:23 χτες το βράδυ ενώ αυτό  βρισκόταν σταθμευμένο σε οικόπεδο στην περιοχή της εκκλησίας Παντάνασσας στην Πάφο. 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται πως η φωτιά ξεκίνησε από ξηρά χόρτα στην άκρη του δρόμου και ακολούθως επεκτάθηκε στο ανοικτό οικόπεδο που ήταν γεμάτο χόρτα  όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα .

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου για την κατάσβεση της φωτιάς χτες το βράδυ ήταν άμεση , ωστόσο αυτή  προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα που είναι ιδιοκτησίας 23χρονου αλλοδαπού .

Στο σημείο κλήθηκαν και περιπολικά της Αστυνομίας. Στο οικόπεδο ήταν σταθμευμένα ακόμη δύο οχήματα που ωστόσο οι ιδιοκτήτες τους πρόλαβαν και τα απομάκρυναν.

Σημειώνεται πως η περιοχή παρέμεινε υπό φρούρηση όλο το βράδυ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top