Τα είπαν φιλικά Κύπρος Ελλάδα

Τα είπαν φιλικά Κύπρος Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 και η Εθνική Κύπρου της ίδιας εποχής τα είπαν φιλικά στο ΓΣΠ παρουσία περίπου 6 χιλιάδων φίλων του ποδοσφαίρου που πήγαν για να δουν της επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων

Η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η Ελλάδα κέρδισε με 6-1 χάρις τα γκολ των Γιαννακόπουλου (2), Χαριστέα, Καραγκούνη, Λάκη και Καφέ. Για την Κύπρο σκόραρε ο Κωνσταντίνου.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου,. Χριστοδούλου

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι: Γιασεμάκης, Ελευθερίου, Μιχαήλ, Ηλία, Δασκαλάκης, Λάμπρου, Νεοφύτου, Αριστοκλέους, Μορφής

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης (26΄ Χαλκιάς), Σεϊταρίδης, Φύσσας, Καψής (11΄ Νταμπίζας), Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καραγκούνης, Βρύζας (28΄ Λάκης)

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι: Γκούμας Βενετίδης, Καφές, Κατεργιαννάκης

Τον αγώνα παρακολούθησαν πέραν των 6.000 θεατών.

Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος ήταν ο Ότο Ρεχάγκελ και δίπλα του ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Διαιτητής του αγώνα ήτανο Κώστας Καπιτανής με βοηθούς τους Φρίξο Πέτρου και Ανδρέα Ξάνθου και τέταρτο διαιτητή τον Παναγιώτη Γερασίμου.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE