ΚΥΠΡΟΣ

Τα είπαν φιλικά Κύπρος Ελλάδα

Τα είπαν φιλικά Κύπρος Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 και η Εθνική Κύπρου της ίδιας εποχής τα είπαν φιλικά στο ΓΣΠ παρουσία περίπου 6 χιλιάδων φίλων του ποδοσφαίρου που πήγαν για να δουν της επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων

Η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η Ελλάδα κέρδισε με 6-1 χάρις τα γκολ των Γιαννακόπουλου (2), Χαριστέα, Καραγκούνη, Λάκη και Καφέ. Για την Κύπρο σκόραρε ο Κωνσταντίνου.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγιώτου, Θεοδότου, Λουκά, Οκκαρίδης, Γεωργίου, Σατσιάς, Καϊάφας, Εγκωμίτης, Οκκάς, Κωνσταντίνου,. Χριστοδούλου

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι: Γιασεμάκης, Ελευθερίου, Μιχαήλ, Ηλία, Δασκαλάκης, Λάμπρου, Νεοφύτου, Αριστοκλέους, Μορφής

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης (26΄ Χαλκιάς), Σεϊταρίδης, Φύσσας, Καψής (11΄ Νταμπίζας), Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Καραγκούνης, Βρύζας (28΄ Λάκης)

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι: Γκούμας Βενετίδης, Καφές, Κατεργιαννάκης

Τον αγώνα παρακολούθησαν πέραν των 6.000 θεατών.

Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος ήταν ο Ότο Ρεχάγκελ και δίπλα του ο βοηθός του Γιάννης Τοπαλίδης. Προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Διαιτητής του αγώνα ήτανο Κώστας Καπιτανής με βοηθούς τους Φρίξο Πέτρου και Ανδρέα Ξάνθου και τέταρτο διαιτητή τον Παναγιώτη Γερασίμου.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top