ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είχε ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με Απόλλωνα όμως μετάνιωσε και δεν ήρθε Κύπρο!

Είχε ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με Απόλλωνα όμως μετάνιωσε και δεν ήρθε Κύπρο!

Ο παλαίμαχος Ελλαδίτης επιθετικός, Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Focus fm 103,6 ενόψει του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αποκάλυψε την συμφωνία που είχε με τον Απόλλωνα αλλά δεν προχώρησε λίγο πριν κλείσει την καριέρα του.

Όπως ανέφερε είχε συμφωνήσει με τους γαλάζιους της Λεμεσού όμως αποφάσισε να περιμένει για να ξεκουραστεί, δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον Απόλλωνα και έμεινε εκτός ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τι είπε:

«Μου έγινε πρόταση να αναλάβω κάποιο πόστο, πολύ αόριστη εκείνο το διάστημα, αλλά ένιωθα ότι δεν είχα στήριξη απέναντι στην μικρή εχθρική μερίδα απέναντί μου. Το να αναλάμβανα ένα πόστο μέσα στην ομάδα και να συνεχιζόταν αυτό το κλίμα θα ήτα ανώφελο. Επίσης, δεν ήξερα εάν ήθελα τότε να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους συζητούσα με ομάδες, αλλά το ένα μου ξίνιζε το άλλο μου βρομούσε. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η οικογένειά μου. Όταν έχεις από πίσω μία γυναίκα και δύο παιδιά και έχοντας περάσει όσα εγώ, τότε αποφασίζεις με άλλα κριτήρια. Με τον Απόλλωνα στη Κύπρο είχα συμφωνήσει σε όλα, αλλά αποφάσισα να πάρω τον χρόνο μου και δεν το μετάνιωσα γιατί αυτό ήθελα τελικά, να ξεκουραστώ οριστικά και να μείνω εκτός ποδοσφαίρου. Το έκανα, χωρίς παράπονο, γιατί έφυγα γεμάτος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top