ΠΑΦΟΣ: Υπό διήμερη κράτηση δύο για τον τραυματισμό ποδηλάτη στην Πόλη Χρυσοχούς

ΠΑΦΟΣ: Υπό διήμερη κράτηση δύο για τον τραυματισμό ποδηλάτη στην Πόλη Χρυσοχούς

Διατάγματα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων σε σχέση με την υπόθεση τραυματισμού Γερμανού ποδηλάτη στην Πόλη Χρυσοχούς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων εντοπίστηκε το διπλοκάμπινο όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο πρόσωπα.

Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 18χρονου που κατάγεται από χωριό της Πόλης Χρυσοχούς ο οποίος ανακρινόμενος κατονόμασε και το δεύτερο πρόσωπο,μαθητή, που εντόπισε  η Αστυνομία. Ο 18χρονος ανέφερε πως η ρίψη σφαιριδίου έγινε από το αεροβόλο όπλο και πως  ήταν τυχαία και όχι εκ προθέσεως.

Επίσης σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 18χρονου εντοπίστηκαν και παραλήφθησαν  ως τεκμήρια, ένα κυνηγετικό, ένα φλομπέρ και ένα αεροβόλο. Όλα τα ανευρεθέντα θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 50χρονος Γερμανός τουρίστας, ενώ ποδηλατούσε κατά μήκος του δρόμου από τον κατασκηνωτικό χώρο προς το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, άκουσε ένα δυνατό θόρυβο που προέρχονταν από εξ αντιθέτου κινούμενο προς αυτόν διπλοκάμπινο όχημα και ένιωσε κάψιμο στο αριστερό του γόνατο .

Ακολούθως ο 50χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός υπέστη τραύμα, από σφαιρίδιο αεροβόλου όπλου το οποίο σφηνώθηκε στο πόδι του.

Ο 50χρονος  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου, ενώ χτες υποβλήθηκε  σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του σφαιριδίου .

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE