Συμφώνησε με Ντολ ο Πετεβίνος και… «Την ίδια και η Ομόνοια» – Τι είπε για τους τραυματίες

Συμφώνησε με Ντολ ο Πετεβίνος και… «Την ίδια και η Ομόνοια» – Τι είπε για τους τραυματίες

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, με το πέρας του ισόπαλου αγώνα με την Ομόνοια είπε τα πιο κάτω στην Primetel: 

Για τον αγώνα: «Αυτό που μας μένει είναι μια πικρία για τη μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε με το πέναλτι. Όμως την ίδια αίσθηση έχει και η Ομόνοια με την ευκαιρία που ήταν περισσότερο κι από πέναλτι. Ήταν παιχνίδι με εναλλαγή στην κατοχή και την υπεροχή. Μπορεί κάποιος να το πει δίκαιο. Όμως εμείς χάσαμε δυο βαθμούς. Δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι στο δεύτερο μέρος. Είχαμε βαριά πόδια όπως είπε κι ο προπονητής και ήταν φυσιολογικό με μια προπόνηση. Πρέπει όμως να δούμε μπροστά και τη συνέχεια».

Για τους τραυματίες: «Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να επικαλείται απουσίες γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ. Για τον Γκέντσογλου θα μείνει 7-10 μέρες άρα πολύ δύσκολα θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Για τον Ιωάννου, ήταν απόφαση του ιατρικού επιτελείου. Η εξέταση ήταν καθαρή αλλά δεν ήθελαν να τον ρισκάρουμε. Λογικά από την Τετάρτη θα μπει κανονικά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE