ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ – Με τη μητέρα της η 19χρονη στο δικαστήριο: ‘Προσπάθησα να σταυρώσω τα πόδια μου. Δεν ξέρω πόσοι απ΄ αυτούς…’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – Με τη μητέρα της η 19χρονη στο δικαστήριο: ‘Προσπάθησα να σταυρώσω τα πόδια μου. Δεν ξέρω πόσοι απ΄ αυτούς…’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με τη μαρτυρία της 19χρονης Βρετανίδας κατηγορούμενης που αρχικά ισχυριζόταν ομαδικό βιασμό της από Ισραηλινούς, συνεχίστηκε η σε βάρος της δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου. Η 19χρονη Βρετανίδα περιέγραψε τις στιγμές σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου σύμφωνα με τον ισχυρισμό της την βίασαν ομαδικά τον περασμένο Ιούλιο…

Ως γνωστόν, για την υπόθεση κατηγορείται η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία το καλοκαίρι είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό της από νεαρούς Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, αλλά στη συνέχεια με θεληματική της κατάθεση απέσυρε την καταγγελία αναφέροντας πως είχε σκαρφιστεί τα περί βιασμού για να τιμωρήσει τους νεαρούς που την μαγνητοσκοπούσαν παρά τη θέλησή της. Κατόπιν τούτου, η 19χρονη κατηγορήθηκε για δημόσια βλάβη, αδίκημα το οποίο επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και ενός έτους.

Αν και το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε τον ισχυρισμό της κοπέλας από τη Βρετανία ότι υποχρεώθηκε να πει πως έλεγε ψέματα για τον βιασμό της (βλ. δίκη εντός δίκης), εντούτοις το πρωί της Τρίτης (03/12) ενέμεινε στα όσα υποστηρίζει περί ομαδικής συνουσίας παρά τη θέλησή της.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα τόσο πολύ στη ζωή μου. Ούρλιαζα και φώναζα σε υστερία. Ήμουν τόσο φοβισμένη που λιποθύμησα δυο φορές» είπε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο το πρωί της Τρίτης (03/12).

Είπε ακόμη ότι συνήψε δεσμό με 21χρονο τουρίστα από το Ισραήλ που ονομαζόταν Σαμ. Μιλώντας με σταθερή φωνή, σύμφωνα με τον ανταποκριτή της αγγλικής εφημερίδας Daily Mail, επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο νεαρός τις πρωινές ώρες της 17ης Ιουλίου, όπου είχαν ερωτική επαφή.

Όπως ισχυρίστηκε, οι φίλοι του 21χρονου εισέβαλαν στο δωμάτιο και τους φώναξε «όχι».

«Είπα ότι δεν θα το κάνω αυτό και τους είπα όλους να φύγουν» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Έφυγαν για λίγα δευτερόλεπτα και ο Σαμ μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και έβαλε τα γόνατά του στους ώμους μου. Φώναζαν όλοι τους στα εβραϊκά και οι φίλοι του ήρθαν μέσα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και μου κρατούσε το κεφάλι Οι φίλοι του έρχονταν μέσα. Φώναζαν όλοι τους και γιουχάιζαν. Προσπάθησα να σταυρώσω τα πόδια μου και να κουνήσω τα χέρια μου. Δεν ξέρω πόσοι απ΄ αυτούς με βίασαν. Υπήρχε πολλή αναταραχή και τσακωμοί».

Υποστήριξε ότι όταν ο Σαμ προσπάθησε να πάρει ένα προφυλακτικό κατάφερε να απελευθερωθεί: «Ξέφυγα και φόρεσα το σορτσάκι μου. Υπήρχαν πολλές φωνές. Έτρεξα μακριά και έτρεχαν γύρω μου».

Ισχυρίστηκε ότι κατέβηκε από τις σκάλες και δυο από τους νεαρούς προσπάθησαν να την εμποδίσουν, ωστόσο σταμάτησαν όταν ένας φίλος της επενέβη.

Είπε ακόμη ότι ο Σαμ την πλησίασε και απολογήθηκε, ενώ προσπάθησε να την αγκαλιάσει.

«Ακόμα ούρλιαζα και φώναζα. Ήμουν σε υστερία. Δεν έχω ποτέ φοβηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου» είπε.

Μετά που μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο του ξενοδοχείου, βάσει των περιγραφών της, ήταν σε τέτοια κατάσταση σοκ που δεν μπορούσε να σταθεί.

«Έπεσα πάνω στην τουαλέτα και επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να με ξετάσουν, κάλεσαν την Αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε πως όταν κατέφθασε η Αστυνομία ήταν τόσο τρομοκρατημένη που κλειδώθηκε στην τουαλέτα.

«Καθώς έφευγα, ήμουν τόσο φοβισμένη, που λιποθύμησα δυο φορές».

* Οι φωτογραφίες είναι από την Daily Mail και παρουσιάζουν την κατηγορούμενη που κατευθύνεται μαζί με τη μητέρα της στο Δικαστήριο. Στη φωτογραφία κάτω, ο Αδάμος Δημοσθένους, εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top