Τα ‘φερε τούμπα με τεσσάρα ο ΟΦΗ!

Τα ‘φερε τούμπα με τεσσάρα ο ΟΦΗ!

Φουριόζος και στο Κύπελλο συνέχισε ο ΟΦΗ! Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ οι Κρητικοί έκαναν ανατροπή επί της Καβάλας και με πρωταγωνιστή τον Νέιρα (που έβαλε γκολάρες) έφτασαν σε νίκη-πρόκριση με 4-0. 

«Παρών» και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βροντοφώναξε ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί έφεραν τούμπα το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Καβάλα και επικρατώντας 4-0 στο Ηράκλειο, σφράγισαν την πρόκριση στους «16».

Αν και δυσκολεύτηκαν από τους μαχητικούς φιλοξενούμενους, οι παίκτες του Γιώργου Σίμου πήραν το προβάδισμα σε καθοριστικό χρονικό σημείο.

Λίγο πριν το ημίχρονο λοιπόν (39’), ο Τσιλιανίδης έπιασε ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής και άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής.

Μια ανατροπή που ανέλαβε στο δεύτερο ημίχρονο να τελειώσει μόνος του ο Νέιρα: Με υπέροχη λόμπα στο 51’ που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και ζυγισμένο πλασέ τέσσερα λεπτά αργότερα που το ανέτρεψε.

Βέβαια η Καβάλα δεν παραιτήθηκε και προσπάθησε για το γκολ που θα έδινε σ’ εκείνη την πρόκριση. Αν και άγχωσε όμως τους γηπεδούχους ως το τέλος, ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία κουβέντα.

Όταν ο Τσιλιανίδης έφυγε στην αντεπίθεση στο 90’ και… κέρασε στον Φιγκεϊρέδο το γκολ με το οποίο σφραγίστηκε οριστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι ρεβάνς της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Τρίτη, 3/12

Παναιτωλικός-Ιαλυσός 5-1 (9-1)
(59’, 73’ πέν. Μπαΐροβιτς, 60’ Μιμίτο, 64’ αυτ. Γκελάι, 81’ Γιοβάνοβιτς / 77’ Πεταυράκης)

Εργοτέλης-Τρίκαλα 0-1 (2-4)
(7’ Βέρτζος)

Τετάρτη, 4/12

Αστέρας Τρίπολης-ΑΟ Πλατανιάς 0-1 (παρ.)
(14’ πεν. Λουκίνας)

ΟΦΗ-Καβάλα 4-0 (4-2)
(39’ Τσιλιανίδης, 51’, 55’ Νέιρα, 90’ Φιγκεϊρέδο)

Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας (17:15)
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Λάρισα-Καλαμάτα (19:30)

Πέμπτη, 5/12

Λαμία-Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. (15:00)
Βόλος-Πανσερραϊκός (17:15)
Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή (19:30)

*σε παρένθεση το συνολικό σκορ

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE