Παπαδόπουλος: «Είμαι εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα»

Παπαδόπουλος: «Είμαι εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα»

Το ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει την πρόκριση του στους τελικούς του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της ομάδας, Νικόλας Παπαδόπουλος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη Cytavision.

Οι δηλώσεις του:

«Με κάλεσε η διοίκηση την Τρίτη να επιστρέψω πίσω και μετά από σκέψη αποφάσισα να έρθω για να ολοκληρώσω το έργο μου. Είχα την ευκαιρία να κοουτσάρω ξανά την ομάδα και πήρα το ρίσκο να το κάνω γιατί αυτό έλεγε η καρδιά μου. Ο καθένας μπορεί να λέει αυτό που θέλει, εγώ κάνω αυτό που νιώθω.

Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τον προηγούμενο προπονητή. Εγώ είχα μια πολύ καλή σχέση με τους παίκτες και θέλω να τους ευχαριστήσω, ήρθα να παλέψουμε για το πρωτάθλημα.

Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκεται η ΑΕΚ στον τελικό. Πέρσι ήμουν αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, φέτος θα είμαι αντίπαλος της ΑΕΚ. Είναι πολύ καλή ομάδα, άσχετά αν την κερδίσαμε πέντε φορές. Είναι σημαντικό που έχουμε πλεονέκτημα έδρας, δύσκολα χάνουμε στο Λευκόθεο.

Είμαι εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE