ΛΑΡΝΑΚΑ: Θύμα κλοπής 65χρονος – Του πήραν 3.300 ευρώ από το πορτοφόλι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Θύμα κλοπής 65χρονος – Του πήραν 3.300 ευρώ από το πορτοφόλι

Θύμα κλοπής βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (07/12), 65χρονος στο χωριό Αραδίππου της Επαρχίας Λάρνακας, καθώς κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την ώρα που κοιμόταν άγνωστος διέρρηξε το σπίτι του και έκλεψε το πορτοφόλι του που είχε μέσα το χρηματικό ποσό τον 3.300 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του 65χρονου, διαπιστώθηκε πως ο άγνωστος ή οι άγνωστοι διαρρήχτες μπήκαν στο σπίτι του από μια αλουμίνια συρόμενη πόρτα που δεν ήταν κλειδωμένη.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση με διάφορα τεκμήρια από το σπίτι του 65χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE