ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ώρα για πολύχρωμα αλεξανδρινά

Ώρα για πολύχρωμα αλεξανδρινά

Christmaswonderlandσυνθέσεις με αλεξανδρινά

Τα αλεξανδρινά είναι αναπόσπαστο μέρος των Χριστουγέννων, τόσο όσο ακριβώς και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα σπιτικά μπισκότα και τα κεριά.Τα όμορφα φύλλα τους δίνουν χρώμα στις παγωμένες ημέρες του χειμώνα και φωτίζουν χαρούμενα πρόσωπα. Αυτότοιδιαίτερο χειμωνιάτικο φυτό είναι πολύ ευέλικτο, αφού είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και μεγέθη: κόκκινο, ροζ, λευκό, σομόν ή βερικοκί, σε μίνι ή μεγάλο μέγεθος, σε γλάστρα ή κομμένο, για το σαλόνι, την κουζίνα ήτο παιδικό δωμάτιο. Με το αλεξανδρινό κάθε χώρος του σπιτιού φωτίζεται και μετατρέπεται σε ένα παραμυθένιοσκηνικόεμπνευσμένο από το ChristmasWonderland, που σας προσκαλεί να γιορτάσετε την πιο λαμπερή περιόδο του χρόνου.
Πυροτεχνήματαχρωμάτων
Είτε ως όμορφο διακοσμητικό ή μία πρωτότυπη εναλλακτική του κλασικού χριστουγεννιάτικου δέντρου, αυτό το κλαδί με τα πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι μία εντυπωσιακή ιδέα διακόσμησης.Tip: Αφαιρέστε το στόμιο των στολιδιών και χρησιμοποιήστε τα ως μικροσκοπικά βάζα για να βάλετε κομμένα αλεξανδρινά σε διαφορετικές αποχρώσεις. Θα διατηρήσετε τα αλεξανδρινά φρέσκα και λαμπερά για περίπου δυο εβδομάδες αν τα θωρακίσετε, βυθίζοντας τις ρίζες του σε νερό θερμοκρασίας 60°C και αμέσως μετά σε παγωμένο νερό.

 


Δυναμική παρουσία: Σε αυτή την πολύχρωμη, μίνι σύνθεση, με τα έντονα χρώματα και το switchgrass, το αλεξανδρινό μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Οι χρωματιστοί κύβοι από σφουγγάρι ανθοκομικής μέσα στο απλό γυάλινο βάζο καθιστούν τέλεια αυτή την ασυνήθιστη ιδέα διακόσμησης. Tip: Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δημιουργήστε μία σειρά από μικρές συνθέσεις και τοποθετήστε τις όλες μαζί. Για να υλοποιήσετε αυτή την πολύχρωμη ιδέα διακόσμησης, θα χρειαστείτε: ένα αλεξανδρινό, ένα γυάλινο βάζο, switchgrass, λιόπρινο και χρωματιστούς κύβους από σφουγγάρι ανθοκομικής.
Οδηγίες: Βυθίστε τους κύβους σε νερό για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να απορροφήσουν όσο περισσότερο νερό γίνεται. Στη συνέχεια, γεμίστε τα 2/3 του βάζου, προσθέστε το switchgrass, το λιόπρινο και το αλεξανδρινό και είναι έτοιμο!
Τα μοναδικά φύλλα του αλεξανδρινού δημιουργούν όχι μόνο πανέμορφες συνθέσεις, αλλά και εκπληκτικές χειμωνιάτικες ανθοδέσμες. Στη φωτογραφία, το πολύχρωμο μπουκέτο με αλεξανδρινά, κρίνα, γαρίφαλα, μιμόζα και ευκάλυπτο δένει αρμονικά με την ανθισμένη ταπετσαρία του τοίχου.
Το αλεξανδρινό διατίθενται σε πολλά χρώματα και σχήματα και είναι ιδανικό για τη δημιουργία ιδιαίτερων χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων. Σε αυτή την oversized Χριστουγεννιάτικη επιγραφή, μίνι αλεξανδρινά και πράσινα παχύφυτα τοποθετούνται σε γλάστρες που έχουν το σχήμα γραμμάτων. Μία εντυπωσιακή ιδέα για την περίοδο των Χριστουγέννων!
Μαγικάαστέριαγιατοπαιδικό δωμάτιο
Οι πολύχρωμες διακοσμήσεις με αλεξανδρινόδίνουν μία νότα μαγείας στην εποχή των γιορτών και προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Γιατί λοιπόν να μην διακοσμήσετε και το παιδικό δωμάτιο με μία όμορφη σύνθεση με αλεξανδρινά;
Αυτό το αλεξανδρινό με τα ροζ, γραμμωτά φύλλα του μέσα σε ένα παστέλκασπώ αποτελεί μία ονειρεμένη επιλογή για κάθε παιδικό δωμάτιο. Tip: Αν τους δείξετε πως, σίγουρα τα παιδιά σας θα χαρούν να φροντίσουν το αλεξανδρινό. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν το ποτίζουν περισσότερο από όσο χρειάζεται και δεν το αφήνουν να ξεραθεί.

Οι ονειροπαγίδες δεν είναι μόνο δημοφιλείς στα παιδιά και εδώ θα δείτε μια όμορφη πρόταση διακόσμησης για όνειρα γλυκά: Φτερά,στολίδια και κομμένα αλεξανδρινά σε σωλήνες με νερό κρέμονται σε διαφορετικά ύψη από ένα απλό μεταλλικό στεφάνι. Μία υπενθύμιση για τα μικρά παιδιά κάθε φορά που κλείνουν τα μάτια τους το βράδυ ή τα ανοίγουν το πρωί, ότι τα Χριστούγεννα είναι εδώ.

Ένα διακοσμητικό στοιχείο που ταιριάζει υπέροχα με τις ονειροπαγίδες είναι αυτό το πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο. Τα δίχρωμα μίνι αλεξανδρινά χαρίζουν μία ιδιαίτερη πινελιά, ενώ τα μικρά δωράκια και τα γλυκά που βρίσκονται κρυμμένα πίσω από τις ημερομηνίες, κάνουν την αναμονή για τα Χριστούγεννα ακόμη πιο γλυκιά.

 

Τρυφερές, οικογενειακές στιγμές ανάμεσα σε πολύχρωμα αλεξανδρινά
Σπιτικά gingerbread σπιτάκια, χριστουγεννιάτικα μπισκότα και άπλετος χρόνος για ζωγραφική, χειροτεχνίες και παιχνίδια. Όλα αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των Χριστουγέννων και χαρίζουν μία ιδιαίτερη μαγεία σε αυτό και τοαλεξανδρινό, δημιουργεί την κατάλληλη εορταστική ατμόσφαιρα για μοναδικέςοικογενειακές στιγμές.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ έξω νυχτώνει, ένα κατακόκκινο αλεξανδρινό, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το cozyχαλί του σαλονιού, δημιουργούν μία ζεστή, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

 

Για να βρείτε πολλές και διαφορετικές διακοσμητικές ιδέες, αλλά και πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για το αλεξανδρινό παρακαλώ επισκεφτείτε το www.stars-for-europe.eu και τη σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/StarsForEuropeGreece/.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top