Κοκκίνησαν τα μάτια των Αστυνομικών από το τρίψιμο - Δείτε πόσα έγραψε το αλκοτέστ!

Κοκκίνησαν τα μάτια των Αστυνομικών από το τρίψιμο - Δείτε πόσα έγραψε το αλκοτέστ!

Στις 9.30 χθες βράδυ, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, αυτοκίνητο, το οποίο οδηγείτο από 30χρονο.

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο λοιπόν, ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 144μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το νόμο όριο. 
Σε τελικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 118μg% αντί 22μg% που είναι το καθορισμένο από το νόμο όριο.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και άδεια κυκλοφορίας και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε.

Δεν ήταν μόνο ένας – Αυτός μύριζε κιόλας! 
Στις 1.50 τα ξημερώματα σήμερα, ανακόπηκε για έλεγχο και πάλι από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στην οδό Λεοντίου Α’ στη Λεμεσό, αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός μύριζε έντονα οινόπνευμα.

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη η ένδειξη ήταν 87μg% αντί 22μg%,  που είναι το καθορισμένο από το νόμο όριο, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υπεβλήθη δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής και καταγγέλθηκε.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE