Η κλήρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Χωρών της FIBA που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία – Στον Β΄ όμιλο η Κύπρος

Η κλήρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Χωρών της FIBA που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία – Στον Β΄ όμιλο η Κύπρος

Το μεσημέρι της Τρίτης (10/12) πραγματοποιήθηκε στην πόλη Μόναχο της Γερμανίας, η κλήρωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Χωρών της FIBA.

Την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εκπροσώπησε στην κλήρωση ο Γενικός Διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. της FIBA Europe, Άθως Αντωνίου.

Η Κύπρος βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με το Γιβραλτάρ και το Λουξεμβούργο. Στον πρώτο όμιλο θα συμμετέχουν οι Νορβηγία, Ιρλανδία, Μάλτα και Ανδόρρα.

Από τον κάθε όμιλο θα προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο.

Θυμίζουμε πως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου 2020.

Πηγή: cbf.basketball

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE