ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός 2020: Δεν συζητούμε καμιά μορφή διχοτόμησης, είπε ο Γ. Λουκαΐδης

Προϋπολογισμός 2020: Δεν συζητούμε καμιά μορφή διχοτόμησης, είπε ο Γ. Λουκαΐδης

Δεν συζητούμε καμιά μορφή διχοτόμησης, δήλωσε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης. «Όχι, για συναισθηματικούς και μόνο λόγους. Και για συναισθηματικούς λόγους. Γιατί εμείς δεν χαρίζουμε πατρίδες. Ούτε την Κερύνεια χαρίζουμε, ούτε την Αμμόχωστο, ούτε την Καρπασία, ούτε την Μόρφου», πρόσθεσε.

 
Σε ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2020, ο κ. Λουκαΐδης είπε σε ότι αφορά την οικονομία ότι πρώτον «όταν μιλούμε για την οικονομία και σε αυτή την περίπτωση, η καλύτερη επένδυση είναι η λύση του Κυπριακού, που μπορεί να απελευθερώσει τεράστιες δημιουργικές δυνατότητες για τον λαό μας, «και δεύτερον, η καλύτερη επένδυση είναι στους ανθρώπους μας για την οικονομία».
 
«Σε όλη τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων πολιτική του Συναγερμού που έγινε ύστερα κυβερνητική πολιτική, στόχευε να εξυπηρετήσει τους ελάχιστους προνομιούχους σε βάρος των πολλών μη προνομιούχων. Είπε ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στην παρέμβασή του για τους μισθούς και για την ΑΤΑ. Προς μεγάλη σας απογοήτευση κ. Νεοφύτου, η ΑΤΑ δεν καταργήθηκε και προς ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση σας, πιστεύουμε ότι σύντομα θα επανέλθει όπως την είχαμε, ενώ ζητούσατε να καταργηθεί», πρόσθεσε ο κ. Λουκαϊδης.
 
Όπως ανέφερε, «θέλω να σας θυμίσω ότι ήταν τα δύο θέματα μαζί με τις ιδιωτικοποιήσεις που αποτέλεσαν την αφορμή να στείλει επιστολή ο κ. Αναστασιάδης με προειδοποίηση για ποινικές διώξεις τον Πρόεδρο Χριστόφια, γιατί ήθελε να διαπραγματευτεί αυτά τα δύο ζητήματα, ιδιωτικοποιήσεις και ΑΤΑ. Δεν σας πέρασε», κατέληξε.

 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top