ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ιντριγκάρει» τη ΡΟΥΛΕΤΑ και του ΒΓΑΙΝΕΙ! Έμαθε ΚΑΛΑ τα «γυρίσματα» της…

«Ιντριγκάρει» τη ΡΟΥΛΕΤΑ και του ΒΓΑΙΝΕΙ! Έμαθε ΚΑΛΑ τα «γυρίσματα» της…

Για όσους είδαν (και δεν διάβασαν απλώς τις τοποθετήσεις του) τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, στη Cytavision, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, πρέπει να διέγνωσαν εύκολα το επιθετικό του ύφος. 

Ήταν εμφανέστατη η διάθεση του, να… απαντήσει σε όσους τον επέκριναν, για το ότι αρέσκεται στις συχνές αλλαγές προπονητών.

Δεν δίστασε να μιλήσει και για εκείνη τη μερίδα του κόσμου (εξαιρουμένων των οργανωμένων οπαδών), που δεν τιμούν την ομάδα, πηγαίνοντας να την στηρίξουν από τις κερκίδες του ΓΣΠ.

Τα… έχωσε και στους δημοσιογράφους, που έγραψαν για τα ποσά της αποζημίωσης των Ντολ και Τραμετσάνι, λέγοντας ειδικά για τον Γερμανό, ότι θα του δώσουν τα μισά λεφτά, απ’ αυτά που έχουν δημοσιευτεί.

Στο φινάλε της συζήτησης του με τον Αντρέα Βεντούρη, φόρεσε και το καπέλο του τεχνικού διευθυντή, ξεχωρίσαμε εκείνη την ατάκα πως «θα πάρουμε επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, απ’ αυτά των Χαλένιους και Πάβλοβιτς».

Περιττό να πούμε, ότι μόνο στην Κύπρο, άντε και στην Ελλάδα, ένας πρόεδρος βγαίνει στην τηλεόραση και γνωστοποιεί το πλάνο των μετεγγραφών.

Οι ρεπόρτερ του ΑΠΟΕΛ, δεν είχαν πάντως κανένα παράπονο, επειδή τους… έβγαλε ένα σωρό ειδήσεις, μέσα σε μερικά λεπτά, ο ισχυρός ανήρ του Αρχαγγέλου.

Δυο ώρες μετά, ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών, ανέβηκε ξανά καβάλα στ’ άλογο, όπως πριν 4 μήνες, που αποκαθήλωνε τον Τραμετσάνι και έφερνε τον «Θωμά τον Κούκλο» από τη Γερμανία.

Οι Μπέλετς και Σάβιτς κρατούσαν τη σημαία, με τη συμπαράσταση των υπολοίπων που έριξε στο γήπεδο ο Λούκας Χατζηλούκας, κατάφεραν να πετύχουν μια περήφανη νίκη πάνω στην ομάδα που έχει το ρεκόρ στις κατακτήσεις του Γιουρόπα Ληγκ.

Λίγη σημασία έχει, αν οι Ανδαλουσιανοί δεν έβαλαν στο αεροπλάνο τους περισσότερους βασικούς παίχτες, αφού η ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται να κάμει… σκόντο στο πριμ των 570 χιλιάδων ευρώ, που θα εισπράξει η Κυπριακή ομάδα.

Πρόκειται για ιστορική επιτυχία. Ακόμα και με τα… τρίτα της να έπαιζε η Σεβίλλη, να μην ξεχνάμε από ποια ποδοσφαιρική σχολή προέρχεται.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης, νιώθει (ξανά) δικαιωμένος, ότι έδιωξε την κατάλληλη στιγμή τον… ξεροκέφαλο (όπως τον χαρακτήριζαν και αρκετοί οπαδοί της ομάδας), Τόμας Ντολ.

Πρόκειται για έναν διοικητικό παράγοντα, που «ιντριγκάρει» συνεχώς την ρουλέτα και σχεδόν πάντα βγαίνει κερδισμένος!

Κλείνοντας θα ζητήσω κάτι, από τους συναδέλφους που ασχολούνται καθημερινώς με τα πεπραγμένα του ΑΠΟΕΛ.

Να μην γράψουν (και να μην εκστομίσουν) πολλές υπερβολές, για τον Λούκα Χατζηλούκα.

Μάλλον δεν το θέλει ούτε κι ίδιος, αν πιστέψουμε τουλάχιστον όσα είπε προχθές στη συνέντευξη τύπου, πως δεν ονειρεύεται μονιμοποίηση στην «ηλεκτρική» καρέκλα του προπονητή της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top