ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το πρόσωπο που επιτέθηκαν σε πρατήριο καυσίμων: «Με έδειραν δύο Τούρκοι»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε το πρόσωπο που επιτέθηκαν σε πρατήριο καυσίμων: «Με έδειραν δύο Τούρκοι»

Επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων στην λεωφόρο Στασίνου (γύρω από τα ενετικά τείχη) σημειώθηκε γύρω στις 17:30 της Παρασκευής 13/12.

Για το περιστατικό, το οποίο αφορούσε ξυλοδαρμό νεαρού από δύο αλλοδαπούς ενημερώθηκε η Αστυνομία, ενώ ο πρατηριούχος δεν θέλησε να καταγγείλει τις ζημιές που προκλήθηκαν στην επιχείρησή του.

Από τις εξετάσεις εντοπίστηκε το θύμα και σε κατάθεσή του ανέφερε ότι πιθανόν να του επιτέθηκαν δύο Τούρκοι, χωρίς να έχει δώσει λεπτομέρειες γύρω από τον ξυλοδαρμό του.

Από τον σταθμό έλαβε έντυπο για ιατρική εξέταση και δεσμεύτηκε να επιστρέψει σε κατοπινό στάδιο.

Οι δράστες της επίθεσης παραμένουν άφαντοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE