ΛΕΜΕΣΟΣ: 53χρονη μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε 22χρονη – Στο Νοσοκομείο οι δύο γυναίκες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 53χρονη μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε 22χρονη – Στο Νοσοκομείο οι δύο γυναίκες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 12:30 της Δευτέρας 16/12, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος του Πεντακώμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας η 53χρονη με κατεύθυνση προς την Λεμεσό, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα 22χρονης.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο γυναίκες με αποτέλεσμα η 53χρονη να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι με την κατάσταση της να κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου.

Η 22χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE