ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται η 53χρονη που μπήκε στην αντίθετη λωρίδα

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Με βαριά τραύματα νοσηλεύεται η 53χρονη που μπήκε στην αντίθετη λωρίδα

Πολύ σοβαρή αλλά εκτός κίνδυνου είναι η κατάσταση της υγείας της 53χρονης η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 12:30 της Δευτέρας 16/12, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος του Πεντακώμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 53χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέρει πολλαπλά κατάγματα από την σύγκρουση, εντούτοις παρά την σοβαρότητα της κατάστασης της, η ζωή της δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Όσο αφορά την 22χρονη, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της αφού πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE