ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πήρε ο Βιντιγκάλ!

Το πήρε ο Βιντιγκάλ!

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 7ης Αγωνιστικής έλαβε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Andre Vidigal από τον ΠΑ.Σ.Π. και την Unicars. Η απονομή στον MVP έγινε στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος».

Το βραβείο παρέδωσαν στον ποδοσφαιριστή εκ μέρους της χορηγού εταιρείας Unicars (Volkswagen), ο κ. Κωνσταντίνος Ανανιάδης, Marketing Manager και ο κ. Σάββας Παύλου, Sales Manager Λευκωσίας.

O Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είχε σκοράρει 1 γκολ στο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 0-3. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 2 τελικές προσπάθειες ενώ έδωσε 50 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 88%. Έβγαλε 4 σέντρες ενώ έδωσε επίσης μια πάσα κλειδί με ακρίβεια. Επανέκτησε 5 φορές την μπάλα και 2 φορές στο αντίπαλο μισό του γηπέδου.

Διεκδίκησε την μπάλα 22 φορές κερδίζοντας την τις 13 ενώ βγήκε νικητής και στις 2 εναέριες μονομαχίες που είχε. Πραγματοποίησε 8 ντρίμπλες και 6 τάκλιν στον αγώνα, ενώ έκλεψε 7 φορές την μπάλα και μάζεψε 5 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top