ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κάνει ότι θέλει η Κυρία και ισχυρό προβάδισμα – Ο Αγκιρί δεν την… ανησύχησε

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κάνει ότι θέλει η Κυρία και ισχυρό προβάδισμα – Ο Αγκιρί δεν την… ανησύχησε

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου η Ανόρθωση ήταν επιβλητική προηγήθηκε με 4-1 απέναντι στην παθητική ΕΝΠ, που ουσιαστικά σκόραρε στην μοναδική φάση που έφτιαξε.

Η Ανόρθωση δεν άφησε την ΕΝΠ να αναπνεύσει από την αρχή παίρνοντας από νωρίς τα ηνία του αγώνα.

Στο 2′ το σουτ του Ράγιος έφυγε μόλις έξω, στο 11′ ο Κατσαράβα από πολύ πλάγια έκανε το γύρισμα όμως δεν βρέθηκε κανείς να την σπρώξει στα δίχτυα όμως στο 14′ ο ωραίος συνδυασμός Κατσαράβα-Καλτσά έφερε τον Ελλαδίτη σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 για την Κυρία.

Η Κυρία συνέχισε να επιτίθεται κατά κύματα, στο 23′ η κεφαλιά του Κατσαράβα έφυγε μόλις έξω όμως ένα λεπτό μετά ο Ράγιος με κάθετη πάσα έβγαλε τον Οκριασβίλι σε θέση βολής και αυτός δεν λάθεψε με ψύχραιμο πλασέ γράφοντας το 2-0!

Οι παίκτες του Τιμούρ πήραν για τα καλά στροφές και έδειχναν ότι μπορούσαν να σκοράρουν όποτε θέλουν και αυτό έγινε στο 31′ όταν μετά από φοβερή κάθετη πάσα του Μαργκάσα ο Κατσαράβα βγήκε μόνος στην πλάτη της βυσσινί άμυνας και με πλασέ έγραψε το 3-0.

Τρία λεπτά μετά στο 34′ η ΕΝΠ έδειξε σημάδια ζωής σκοράροντας με τον Αγκιρί μετά από μια… περιπετειώδη φάση όπου η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και το σουτ του Αγκιρί  κτύπησε σε αμυντικό πριν πάει στα δίχτυα.

Το 3-1 δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα με την Ανόρθωση να σκοράρει ξανά στο 44ο λεπτό με τον Κατσαράβα μόνος απέναντι στον Κλέιμαν να γράφει το 4-1 και να δίνει προβάδισμα τριών τερμάτων ξανά στην Κυρία.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top