ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έντονη αντίδραση για κάρτα και «πυρά» προς σωματεία, ΚΟΠ και πολιτεία

Έντονη αντίδραση για κάρτα και «πυρά» προς σωματεία, ΚΟΠ και πολιτεία

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 3 με την οποία αναφέρει:

«Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ και το θέμα της κάρτας οπαδού ήταν στην ατζέντα. Όπως αναφέραμε προηγουμένως έπεσαν οι μάσκες με αρκετά σωματεία να κάνουν τις πάπιες. Μόνο ο Αντρέας Σοφοκλέους παρουσιάστηκε στη συνέλευση μελετημένος, με σημειώσεις και ξεγύμνωσε αναλυτικά και με επιχειρήματα το τρομονόμο την στιγμή που υπόλοιποι προέδροι, ακόμα και αυτός του αποελ που συμφώνησε με τον Σοφοκλέους, πήγαν απλά στο ξενοδοχείο για το απογευματινό τους καφεδάκι.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και την στάση προέδρου ο οποίος όποτε τελειώνει μια συζήτηση για την κάρτα τρέχει αμέσως και διατάζει —- να γράψουν πως ζητά κατάργηση σαν δήθεν μεγάλος πολέμιος του τρομονόμου, ενώ την ώρα της συνέλευσης δεν διεκδικεί τίποτα στρώνοντας το δρόμο στο διπλανό του —- να περνά ανενόχλητος τη πολιτική γραμμή της κυβέρνησης μέσα σε επίσημη συνέλευση ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Δεν τα λέμε όλα αυτά ούτε για να χαϊδέψουμε τα αυτιά του προέδρου της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, ο οποίος μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα, ούτε για να προκαλέσουμε εντυπώσεις. Εδώ που φτάσαμε είναι η ώρα όλοι να μπουν προ των ευθυνών τους απέναντι στα σωματεία και τον κόσμο τους γιατί ο αθλητισμός πεθαίνει. Εξάλλου, να θυμάστε μερικοί πως οι καλές και οι κακές στιγμές πάνε και έρχονται, τροχός είναι και γυρίζει. Όταν έρθουν ξανά τα σκαμπανεβάσματα και οι χιλιάδες θα μένουν αμέτοχοι πάλι στους οργανωμένους θα τρέχετε για στήριξη και βοήθεια.

Στο καπάκι μετά τη συνέλευση βγήκε στην τηλεόραση και ο «πρόεδρος» —- να μας πει για την κάρτα, σαν και δεν έχει σοβαρότερα προβλήματα αυτός ο τόπος για να ασχοληθεί. Κλείσατε όλα τα αθλήματα των κλειστών. Στο ποδόσφαιρο σε γήπεδα των 25000 πάνε σε μεμονωμένες περιπτώσεις ούτε οι μισοί και κάνετε και πάρτι. Απαγωγές παιδιών, ελεύθεροι παιδεραστές, λάθος συλλήψεις, άστεγοι δεξιά και αριστερά, νεκροί στις φυλακές, οικονομικά σκάνδαλα, η παιδεία πάει κατά διαόλου, στα σχολεία κυκλοφορούν με τα μαχαίρια, αλλά πρώτη σας προτεραιότητα να μην δεχτείτε το πολιτικό κόστος του αποτυχημένου ημίμετρου της Θάτσερ. Δεν βρέχει, ούτε χύθηκε το ουίσκι, σας φτύνει ο αθλητικός κόσμος κατάμουτρα.

Η μπάλα θεωρούμε πως είναι στη βουλή. Σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα από αθλητισμό αλλά αποφασίζουν για αυτόν. Ακούστε τους αθλητές και τον κόσμο και σταματήστε τους εγωισμούς και τα πολιτικά παιχνίδια. Η αντιπολίτευση να αφήσει το αχρείαστο ιδεολογικό παραλήρημα, τους λαϊκισμούς και τα φούμαρα και να δείξει πιο ουσιαστικά την αντίθεση της και όχι να βολεύεται επειδή το αθλητικό της —- τα πηγαίνει καλά με τα λεφτά του κεφαλαιοκράτη από την Αμερική. Εμείς εδώ θα είμαστε να τα πούμε με όλους και δεν θα δεχτούμε να βρεθούμε προ τετελεσμένων.

Κλείνοντας, απόψε θα πραγματοποιηθεί σύναξη στη σπηλιά μας στον Εναέριο με φαγοπότι. Όσο μας πολεμούν εμείς δεν λυγίζουμε, η φλόγα δεκαετιών παραμένει άσβεστη και απόψε ανταμώνουμε στην Τζον Κένεντυ για ένα ακροΑΕΛίστικο γλέντι.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΑΣ ΜΥΑΛΑ

ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΠ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΗ ΒΙΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top