Σεισμός 6,3 Ρίχτερ ταρακούνησε τον Καναδά

Σεισμός 6,3 Ρίχτερ ταρακούνησε τον Καναδά

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών σημειώθηκε την Τετάρτη 25/12 σε απόσταση 177 χιλιομέτρων δυτικά του Πορτ Χάρντι, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, ανακοίνωσε το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).

 

Δεν υπήρξαν άμεσα αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές από τον σεισμό, που σημειώθηκε σε βάθος 10 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ο σεισμός σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 518 χιλιομέτρων δυτικά του Βανκούβερ.

Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, σύμφωνα με το κέντρο προειδοποίησης για τσουνάμι στον Ειρηνικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE